NOTRANJA VRATA

Larina

 

Če so vam všeč ravne močne linije, potem so notranja vrata Larina prava izbira za vas. Notranja vrata Larina prestavljajo tudi kontrastni odgovor na model Bianco.

Linea Forte

 

Kolekcija notranjih vrat Linea Forte vas bo navdušila s toplino, taka vrata v prostoru naredijo toplo družinsko vzdušje.

Capena Inserto

 

Notranja vrata iz kolekcije Capena Inserto so kombinacija lahkotnosti in estetike. Ta kombinacija vaš dom prijeten.

Destino Unico

 

Značilnost kolekcije notranjih vrat Destino Unico je sodobna eleganca. Za ta model je značilna drzna kombinacija barv, ki naredijo notranjost vašega doma zanimivo privlačno in hkrati drzno.

Virgo

 

Vrata iz kolekcije Virgo so harmonična kombinacija intimnosti in svetlobe, zato jih odlikuje nekoliko tradicionalen sramežljiv in hkrati nagajiv stil.


Torino

 

Klasična vrata, ki navdihujejo pri iskanju popolne ureditve doma. Notranja vrata iz kolekcije Torino so elegantna in nevtralna vrata, ki se odlično ujamejo z vsakim stilom.

Strada

 

Vrata iz kolekcije Strada so popoln kompromis med minimalizmom in dekorativnostjo. Notranja vrata ne morajo biti popolnoma gladka, da bi se lahko ujemala z moderno notranjostjo in obratno morajo imeti nekaj dekorativnega za sodoben dom.

Salento

 

Vrata iz kolekcije Salento vam dajejo svobodo izbire. Izbirate lahko med notranjimi vrati z šestimi, štirimi ali tremi aluminijastimi letvicami. Izberite vrata, ki najbolj ustrezajo vašemu prostoru.

Sagittarius

 

Edinstvena razporeditev stekel v notranjih vratih iz kolekcije Sagittarius, daje tem vratom edinstven značaj in vas ne bo pustila ravnodušne. Preprosto jih boste hoteli imeti.

Orso

 

Veliki geometrični vzorci poudarjajo sodoben značaj notranjih vrat iz kolekcije Orso. Tovrsten dizajn je znamenje našega časa in nikoli ne bo prišel iz mode. Vrata poudarjajo enostaven in izrazit slog.

Aquarius Libra Taurus


Notranja vrata iz kolekcije Aquarius, Libra in Taurus predstavljajo preprost odgovor kako opremiti svoj dom s karakterjem. Vrata iz te kolekcije so namenjena sodobnim prostorom in so tudi odlična rešitev za ohranitev vizualne lahkotnosti.

 


PRIPOROČAMO