ALU MB 70


 MB-70 je sodoben sistem iz aluminija namenjen strankam, ki potrebujejo toplotno in zvočno izolacijo zunanjih arhitekturnih gradbenih elementov, kot so: različne vrste oken, vrat, predsobe, prostorske strukture.


 Profilni sistem ima tri komorno strukturo. Strukturna širina profila okna je enaka 70mm (okvir), 79mm (krilo) in za vrata 70 mm in 70 mm. Te prevzete širine profilov dajejo učinek eni sami ravnini od zunaj po zapiranju. Oblika profilov omogoča izdelavo vitkega videza in odpornih oken in vrat za profil  MB-70 je značilna senzacionalno nizek koeficient toplotne prevodnosti U uporabo posebnih toplotno ločenih tesnil. To je še posebej pomembno v času naraščajočih zahtev za ravnanje z energijo in varovanje okolja. Uf za MB-70, je odvisen od uporabljenih profilov in dodatkov, ki sega od 1,5-2,39 W / m uporablja toplotno komoro  širine 34 (okno) in 24 mm (vrata) z steklenimi vlakni poliamida.


 Nudimo obliko poševnih profilov ki v primerjavi  z ravnim in omogoča odtekanje, s čimer se zagotovi ustrezno toplotno izolacijo v vseh vremenskih razmerah. Toplotna ločitev, ki se uporablja za ta okna ima dodaten povdarek na vmesniku ki deli  komore med notranjim in zunanjim delom aluminija na tri dele.


 Tesnjenje je zagotovljeno s pomočjo posebnih tesnila iz dvokomponentnega EPDM sintetičnega kavčuka in zagotavlja odpornost proti staranju med dolgotrajnim delovanjem in zelo dobro toplotno izolacijo. MB-70 je prvi sistem, pri katerem se uporablja srednje tesnilo v tej vrsti materiala. Vsi sistemi MB zagotavljajo da se oblika lahko prilagaja, tako, da pridobimo veliko združljivih elementov v teh sistemih, na primer skupna zasteklitev,  tesnilni trakovi, zapiranje tesnila, skupna  oprema, tečaji in enakih postopkih izdelave kot  so lepljenje spojev,tako da so okna, vrata, itd, ki so narejeni iz različnih profilov v zunanjosti in notranjosti stavbe na pogled skoraj enaki.


 Sistem omogoča uporabo stekla debeline od 21 mm do 57 mm v okenskih krilih in 12 mm do 48 mm v fiksnih elementih in dodatnih vratnih obsvetlobah.